Cum e cu punctele..

Comentariul pozei urmeaza.. cand o avea Vladutz net :))

Am inteles de mult ca traficul din Romania este insuportabil. Stim cu totii ca majoritatea soferilor din tara se cred centrul Universului, si vor intotdeauna sa iasa in evidenta, neputand respecta regulile de circulatie + cele ale bunului simt. Tipul cu masina din poza vrea sa-si clarifice pozitia in cadrul soferilor autohtoni.  
Din fotografia pusa de Octav pe blog (si nu de mine, din probleme tehnice) si realizata de mine se pot deduce doua caracterizari ale conducatorului masinii cu numarul de inmatriculare B 76 YHO, si anume:

a) Ori baiatul este dezastru in ale conduslui (caz in care baiatul poate lua infatisarea unei domnisoare/doamne/vaduve) si ii previne pe cei din jur ca nu glumeste. In acest caz cele 14 puncte au fost primite datorita talentului nativ in ceea ce priveste arta condusului.

b) Ori varianta cea mai probabila, (caz in care nu putem vorbi decat despre genul masculin) avem de-a face cu un veritabil cretin in spatele unui covrig cu claxon. In acest caz, soferii din spatele lui si din benzile laterale, dar in spatele acestuia, sunt rugati sa pastreze distanta regulamentara de 10 m fata de acesta, eventual sa schimbe traseul sau sa traga pe dreapta, pentru a evita eventualele manevre de schimbare a benzii pe care B 76 YHO le poate utiliza, printre care se numara si celebra manevra „trage si apoi semnalizeaza”.

Ca anecdota, tin sa precizez (in cazul in care nu se observa din poza) ca masina era parcata pe trotuar, in fata unei curti, langa o pista de biciclisti, iar cu un stalp in urma se regasea un semn cu oprirea interzisa.
Hmm, cate puncte ii mai adaugam pe foaie ?!

Reclame

Un gând despre &8222;Cum e cu punctele..&8221;

  1. BEC 7 Mai 08 / 18:18

    Hai ca o sa comentez eu: prea tare, sincer omul! 🙂

Dă-ţi cu părerea!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s